Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min flicka

Till min lilla flicka
Då allt inte behöver klicka
För när du en dag blir stor
Då du har svårt att välja skor
Då du inte vet vilka kläder som passar
Då du efter någon tassar

Det finns bara en som du på jorden
Så ta med dig dessa orden.
Då du inser att livet är för kort
För att slösas bort
Då du ska känna drivet
För att du ska lyckas i livet

Ta chanserna du får
Så ser du hur det går
Du behöver inte alkohol dricka
För du är alltid pappas flicka
Men pröva dina vingar
Kanske en dag klockorna klingar

Då dom kommer stå där på rad
Då du alltid är lika glad
När blickar riktas mot dig
Så glöm inte mig
Jag din far
Min kärlek du alltid har

För om nåt dig hända
Kan du alltid hem vända
Pappa finns med dig på vägen
Kanske inte populär i alla lägen
Önska dig då all lycka
Då någon i dig kommer rycka

Kommer alltid att minnas hur du som liten sökte tröst
Hur du låg där intill mitt bröst
Håller dig så kär
Som den del av mig du är
Du ska aldrig behöva lida
Så länge pappa finns vid din sida

Men när jag inte längre finns
vill jag att du mig minns
För när himlen är blå
Älskar dig mer en du kan förstå




Fri vers av Lidde
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-08 22:26



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Vackert,snyggt och stort!

Gillar att du stöttar och ger möjligheten till att prova saker!

Ett bra riktmärke för en god förälder i mina ögon :)
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde