Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till världen, älskling!

Med negativa exponenter
korsar jag atlanten
över himmlakroppens valv

Damen tvärs över gatan har en gul hund
som följer varje steg jag tar
genom stadens glitter och glamour
över bron, ner i stenbrottet

Pojken under mig har porrtidningar under sin säng
han försökte bjuda mig på kaffe en gång
jag hade bråttom och gick

Det finns ett nyförälskat par i dörren brevid
man hör hur dom förösker skaffa ett kärleksbarn
- jag tror att jag ska knacka på ikväll

Det finns en gammal dam högst upp i huset
hon är blind, döv och senil
hon har inget värdigt liv
Hon minns inte längre vad hon heter
- jag har aldrig tagit reda på det heller

Turken i kiosken där nere
säljer olagligt till minderåriga
Ingen vet att han är maffians största boss
Ingen vet något om honom


Här är jorden platt
här finns inga kontinenter
här är lögner den så kallade sanningen
här är vänner dom som kommer och går
här är världen, älskling

Välkommen!





Fri vers av uNderLig_
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-06-04 22:55



Bookmark and Share


    Camillaa
riktigt bra :)
2006-08-19

    Cesar
FY FAN! JAG SÄGER BARA HELVETE! SATAN VAD JÄVLA BRA AAAH JAG DÖR.
2006-06-06

    Tabben
Mycket bra skrivet :) Du är underbart bra på att skriva!!!
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_