Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stående ovationer till alla kvinnor som vågade ta av sig sina slöjor på kvinnodagen, och markera sitt avsky mot diktaturens sharialagar!


Modiga kvinnor som längtar efter frihet

Vilka modiga fantastiska kvinnor
som vågade ta av sig sina sjalar
på kvinnodagen runt om i Iran!
mitt hjärta värms enormt av deras
brinnande våghalsiga uppror
emot landets förtryck och de vet
att de kan få mångårigt fängelse
deras handling är ett brott
men det struntade de i och
visade världen att de vill leva i frihet
inte under diktaturstyre som råder
sharialagar och förordningar
är vad de tvingas följa och
det är också vad som pågår
i tysthet i mitt lilla fosterland
sharia smyger sig på som en
lömsk giftig orm och om den
får fortsätta ringla sig in i samhället
kommer det att sluta som Iran
ALDRIG att den ska och det är hög tid
att folk vaknar och agerar emot
denna sataniska orms onda uppsåt
här bor friheten och som kvinnor
i diktaturländer längtar efter!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-09 13:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2018-03-13

    Runsaasti täytettä
Detta är äkta kamp för kvinnors rättigheter. Så långt från FI som är tänkbart.
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP