Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten strålar över min vandring på jord

Min älskade penna och min röst
kommer aldrig sluta stå upp för friheten
aldrig att jag böjer mig ner
rak som en fura till sista andetag
frihet är mitt favoritord
där bor syret för mina lungor
inspirationen och livslusten
där glöder liv till fullo
hinder ska inte tro att den
kan stoppa min framfart
jag är frihetens eviga vän
så jag fortsätter skriva
höja rösten visa mitt stöd
friheten strålar över
min vandring på jord





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-09 14:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Må Din röst aldrig tystna.
2018-03-13

  Kungskobran VIP
Frihet är det bästa ting,
där sökas kan all världen omkring,
den frihet kan väl bära.
Vill du vara dig själver huld,
du älska frihet mer än guld,
ty frihet följer ära.
Biskop Thomas 1439
2018-03-09

  Fulbergarn
som en del av en song
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP