Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trampar ner dem i skosulorna

Detta går inte alls ihop
vi betalar världens högsta skatter
men folk blir fråntagna hjälp
stöd och välfärden som
tidigare strålade här
har försämrats enormt
känns som den är borta..
något har blivit helt galet
det ska hela tiden sparas
in på pengar och människor
får mindre och mindre
och mindre i sina plånböcker
särskilt pensionärerna
vilket slag i ansiktet
på dem som byggt landet
som aldrig fick bidrag
utan slet i sitt anletes svett
politikerna struntar i dem
de struntar i väldigt många
trampar ner dem i skosulorna
känns verkligen som
ondskan härjar och river
sönder precis allt som
heter Sverige!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-10 23:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sorglig utveckling.
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP