Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nedkopplat liv

Hon är 25 år och är alltid uppkopplad
När hon lägger sig i sängen piper notifikationer från nya meddelanden
Hon drömmer om ett nedkopplat liv
Ett liv med mindre stress
Och hon stämmer sin gitarr och tar ett C-moll
Hennes händer går sönder och hon sjunger om tiden före Internet
Alltså ibland kan man bara stänga av mobilen och flumma bort liksom dansa i stjärnorna




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-10 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP