Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla Sovjetmössan

Jag har en Sovjetmössa
Men den får inte plats på mitt huvud
Den är helt enkelt för liten
Den skulle dock passa väldigt bra till mitt skägg
Så vad ska jag göra?




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-10 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP