Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlig dörrplingare som plingar på din dörr

Med glitter och rödvin
Plingar han på dörren
Och vill imponera på den långt bortgångne farmodern
Du kan inte kontakta honom
För han svävar i glamour
Du kan inte förstå honom
För han vandrar stigar som ingen vandrat förr




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-10 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP