Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romans

Drömmarnas tid
Romans från ingenstans
Längst en strand
hand i hand
Havets brus
I kroppen ett rus
Fjärilar i tusen
Se ljusen
En varm vind
Kyss mot en kind
Flyr bort i natten
Flyter på vatten
Musiken slutat spela
Nu är vi hela




Fri vers av Lidde
Läst 181 gånger
Publicerad 2018-03-10 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde