Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom i form


Nu ska vi alla leva sundare
Glöm ditt liv som pundare
Sporta som dårar till tårar
Rinkar banor dans
Fotboll mål och glans

Medias syn på saken
Hoppas du är vaken
Vi ska alla nu vara smala
När media i rutan fått tala

Något kilo till
Inget mera vara still
Lever på vårat sätt
Aldrig är det rätt

Alltid någon som klagar
Måste följa medias lagar
Äta nyttiga saker
Sen ut för att springa
Stolt kan du visa din bringa




Fri vers (Prosapoesi) av Lidde
Läst 176 gånger
Publicerad 2018-03-11 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde