Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självgodhetsapostlar finns det många av

Självgodhetsapostlar finns det många av
de älskar höra sin egen röst och tror att
det de säger är så viktigt och så intressant
att stå i centrum är ett mycket klart tecken
som att vänta in en aktör på scen och som
sen står där och vill ha uppmärksamhet
med strålkastarljuset över sin gestalt
jag vet jag kan jag är bäst jag jag jag
titta på mig lyssna på mig mig mig mig!
det ekar i mina öron och jag börjar få ont
det skaver svider och måste avlägsna mig
jag står inte ut med ljudet som irriterar
försvinner bort mot tystnadens dörr
öppnar kliver in och lämnar allt oväsen
äntligen slipper jag höra alla skärande ljud






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-11 13:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"försvinner bort mot tystnadens dörr"

...så gör också jag.
2018-03-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP