Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnekad identitet


Text till en ballad
Ett par rader fyllda med ord
Ett liv dolt bakom en mörk fasad

Ner grävt under jord
Krossat glas, Kärlek tas

En förnekad identitet
Ser mig inte om
Ingen som vet

Ner grävt under jord
Krossat glas, Kärlek tas

Är den jag är
Rädd att förstå
Allt ligger i botten av mig själv
Kommer alltid tillbaka
Siktar alltid rakt mot toppen




Fri vers av Lidde
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-11 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde