Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godheten viker sig inte för ondskan

Mer och mer och mer och mer
attackeras människor som står upp för sanningen
att yttrandefriheten ska suddas bort
är så tydlig att man inte tror det är sant
och de flesta politiker är för detta!
det är hemskt och mycket skrämmande
de väljer hellre diktatur före frihet!
den som har öron hör vad som pågår
den som har ögon ser vad som sker
mörka krafter vill ta över och förgöra
sanningen ljus uppenbarar detta!
varningslampan blinkar ihärdigt
förtryck instängdhet och hårdare
lagar regler är på ingång för att
kontrollera och styra med järnhand
godheten kämpar emot och tydligt
den kommer inte att acceptera
ondskans härjningar och våldsamheter
som håller på att lamslå landet
alla våldtäkter sextrakasserier
som ständigt är på tapeten
är satans angrepp på fredliga!
jag agerar så mycket som går
skriver och använder min röst
står upp högt för yttrandefriheten
och för mitt älskade lilla fosterland
att det ska blomma igen och fyllas
med glädje lust och framtidshopp
vänder min blick mot ljuset
knäpper mina händer och
ropar ut min bön för Sverige





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-12 14:08



Bookmark and Share


    Runsaasti täytettä
Agendan hos ägarstrukturen bakom stormedia har aldrig varit tydligare. De gillar inte nationers autonomi och funktionella tillit, som i sin tur kräver gemensamma värderingar.

Om stormedia förföljer enskilda svaga individer går de, med sina starkare ekonomiska muskler, gärna till domstol.
Men om de möter ett rikt globalt företag vågar de inte gå till domstol då de vet utgången på förhand. Då väljer stormedia istället sin traditionella förtalskampanj, som de under årtionden har övat på till fulländning De kallar sig journalister.

Ägarna till stormedia vill styra genom att splittra Sverige. Och de är på god väg att lyckas. Med mer makt kan man tjäna mer pengar.
2018-03-14

  Bibbi VIP
Amen!
2018-03-13

  Thomas Widemark
Ja, de vill kontrollera och styra oss med järnhand. Något som är väldigt oroväckande är att vi alltmer går mot ett kontantlöst samhälle där de kan ha koll på allt vi köper, och där de kan frysa våra tillgångar direkt så vi inte ens kan handla mat om vi anses som suspekta för den yttrandefrihetsmotarbetande eliten.
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP