Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtor

Smärtor från ovan
Och smärtor från insidan
De kommer så plötsligt
Precis när allt är så perfekt och bra
Så kommer smärtan och hugger ihjäl en




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-12 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP