Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då man vet vad man saknar

Jag älskar dig
Du är min läckerbit
Du och jag i en vacker svit
Utan mat och vatten
Bara du och jag i natten
Vi älskar
För en stund vi lever på varandra
Vi struntar i alla dom andra
Kärlekens vindar
Öppnat sina grindar
Amors pilar över natten vilar
Jag i drömmen smilar
Sen man vaknar
Då man vet vad man saknar




Fri vers av Lidde
Läst 166 gånger
Publicerad 2018-03-12 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde