Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkla Teorier

Lite laxeringsmedel i kaffet
Och The Posies spelas i stereon
Lyssnar på en podcast och det börjar darra i läpparna
Drömde att jag var på konsert med Current 93 och där träffade jag David Tibet som åt en kaviarsmörgås
Tog mina sista pengar till att spela på on-line poker
Jag vann 35:- som precis räckte till en laxburgare




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-13 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP