Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandra in i sagolika skog och på klipporna vid havet

Inom kort kommer ny färgglad årstid
oändliga grönmålade landskap och
regnbågens alla paletter vill visa sig
tala om fantastiska storslagna konsverk
då kommer jag njuta av härliga
frihetsstunder vid vackra stränder
min kropp lapa sol och låta
dess strålar pensla min hud varm
lyssna till mjuka vågors musik
och skönsjungande fåglar
andas in naturens olika dofter
också vandra in i sagolika skog
och på klipporna vid havets kust
dit längtar mina fötter att få gå
helt barfota på berghällarna
och även lämna fotspår i sanden
ta tillvara livets tid och njuta
så många ögonblick som går
men innan sommaren ska jag
fånga vårens knoppar slå ut!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-14 11:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En störtskön text.
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP