Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns

målar mina naglar blodröda
kära natt, du skulle aldrig vagga mig till sömns om du visste
visste att det mörkröda inte alltid har varit nagellack
han frågar, vad saknar du?
Novalie, vad saknar du i ditt liv?
jag svarar att jag har allt förutom ett liv

jag önskar mig så mycket
men jag har inte orken
inte orken att kämpa för det
och vad är det då för mening
jag stått i beroendeposition hela mitt liv
jag kämpar som en idiot
jag vill inte ha en katt

Jackie, Valerie, Dolores, jag saknar er
jag saknar er fast ni inte finns
jag älskar er för att ni inte finns
även för att en annan hjärna än min framkallat er
ett geni
och att då få ta del av hennes världar är fantastiskt

Novalie, vad saknar du i ditt liv?
mening




Fri vers av reminiscenser
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-15 14:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
meningen med livet är olika för alla
en del älskar dagen en annan natten osv
orken kanske kommer med vårruset ?

2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser