Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen går inte att gömma, även om lögnen försöker, nu är saker och ting så uppenbara!


Stackars lilla Svea blöder är så infekterad

Mitt älskade lilla fosterland Svea
du behandlas så illa utav politiker
de verkar inte tycka om dig alls!
folket som varit trofasta och slitigt
tagit ansvar varit plikttrogna och
ställt upp för att bygga upp dig
behandlas utan värdighet utan
tacksamhet för allt slit och uppoffring
många hjärtan gråter över att se
vad som skett och sker dagligen
orättvisorna mot dem och många
andra som arbetar och gör rätt
är så många att listan skulle bli lång
politiker ställer folk mot folk
struntar totalt i "allas lika värde"
handlingar talar mer än ord!
den svenska omtalade välfärden
kan folket idag glömma bort
men betala ska man göra ändå
en av världens högsta skatter
har vi och de bara ökar i omfång
något har blivit så otroligt fel
det blir bara värre och värre!
samhället är så infekterat och
så svårt sargat att man har svårt
att ta in hur allvarligt det är
hur kan detta bara få fortgå!?!
de som bestämmer är farliga
de visar ju vad de går för
att förgöra ett så fint land
är ren och skär ondska!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-16 08:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo!
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP