Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härligt det ska bli att få vandra i sandaler

Snart kommer de varma sommarvindarna
härligt det ska bli att få vandra i sandaler
lätta kläder som jag kan ta av då solen lyser
och låta den pensla min bikiniklädda kropp
bara få sitta vid stranden och blicka ut mot
den oändliga horisonten är bara så befriande
skapa med kameran och skriva ner ord
om vad jag ser hör känner och upplever
sommartiden är skön för själ och hjärta
blomstringen är enastående och lustfylld
inte konstigt att människor blir förälskade
det sjuder av liv efter instängdhet och mörker
känslor vaknar upp ur sin vintersömn
knoppar slår ut blommorna lyser och
grönskan frodas så långt ögat kan se
livet har mycket att erbjuda och
sommaren är som ett dukat bord
jag väljer att ta för mig och smaka
på godheterna som serveras





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-16 10:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Längtansfullt!
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP