Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbarna drev honom till döden

Det gör ont i mitt hjärta då jag
läser om en 12 årig pojke som
nyss tagit sitt liv på grund av
att han var så mobbad i skolan
hans bror hittade honom hängd
vilket fruktansvärt slut på livet
han orkade inte leva längre
mobbarna drev honom till
denna hemska handling
och det sorliga är att han
inte var/är ensam om detta
fler mobbade har/ tar sitt liv
jag blir så ledsen och
samtidigt heligt förbannad
på alla dessa fula mobbare
jag hatar mobbning och den
finns precis överallt i samhället
stackars familjen som sörjer
nu är han i himmelen och
änglarna har välkomnat honom
med vidöppna famnar och
kramar om med oändlig kärlek
lilla pojke jag tänker på dig
fäller tysta tårar..





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-16 22:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
denna är så viktig fruktansvärt allt som händer i samhället i dag
orättvisor mobbning och sår som är otroligt svåra förstå utan gått en bit vägen.

TACK för du skriver


2018-03-20

  Dito VIP
Ja mobbning är något man önskar ingen behöver uppleva och det är hemskt när det slutar så sorgligt
2018-03-17

  Bibbi VIP
Oändligt smärtsamt.
2018-03-17

  AKT VIP
Tragiskt men ack så vanligt förekommande och åldern sätter inga gränser. Vuxenmobbing kan vara väldigt raffinerad.
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP