Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planterar saker som inte kommer ge bra skörd

Tänk om politiker värnade om sitt land
brydde sig om folket som byggt det
visade sin respekt och tacksamhet
tänk om politiker stod upp för Sverige
stolta över dess kultur och traditioner
stolta över flaggans vackra gula kors
sanningen visar att de inte verkar vara det
de har ändrat riktning och går åt annat håll
planterar saker som inte kommer ge bra skörd
de vill inte lyssna till varningar från folk
de bara kör över deras röster och fortsätter..
skadorna är redan för många och för hemska
människor får lida enormt för deras handlingar
massor av försämringar för blinda döva
handikappade äldreomsorgen sjukvården
och skolan som idag har extrema problem
stackars barn tonåringar äldre och gamla
stackars de som tvingas arbeta fast de är svårt sjuk
den elaka och empatilösa försäkringskassan
tvingar dem utan nåd och sparkar dem i ändan
skattepengar måste komma in oavsett!
mitt lilla fosterland är inte längre som det var
politiker har tagit bort vår välfärd trygghet säkerhet
ändå betalar vi en av världens högsta skatter!
marken skakar luften vibrerar av ilska
människor ser och hör vad som händer
de har fått nog för länge sen!!!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-23 11:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack för att Du står för sanningen så öppet!
2018-03-24

    Runsaasti täytettä
Förr hade makten kontroll över det tryckta ordet. Det har de inte längre. Därför denna etablissemangets plötsliga proteststorm mot sociala medier.
Repressionens arkitektur döljer de bakom förminskande floskler om människor med avvikande uppfattning.
Statistiken är de politiskt korrektas svåra motståndare. Spelplanen håller därför redan på att ritas om.

Tack för ditt välpaketerade syre.
2018-03-23

  morgonstjärna VIP
APPLÅDÅSKA

väl skrivet!!

2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP