Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut med sanningen politiker och stå upp för lilla Svea

Precis allt är upp och nervänt
huller om buller i bitar och trasigt
ingen säkerhet ingen trygghet
grunden skakar rejält och
människor känner hopplöshet
stor oro ångest för den här
hemska samhällsutvecklingen
den som tycker att den är bra
måste ljuga eller vara totalt korkad
lögnen har förvridit huvudet på många
media är duktiga på att hjälpa till
sanningen hatas och motarbetas
men i längden håller det inte
folk märker ser hör själva och
blir bara arga över alla serverade
vinklade tvistade förvridna budskap
ut med sanningen politiker och
stå upp för lilla Svea och flaggan
för foket som slet i sitt anletes svett
för alla som arbetar och tar ansvar
som dagligen kämpar för sin brödföda
som sliter under ökad stress tempo
ni piskar oss och behandlar oss som slavar
visar helt klart att ni inte bryr er om
oss skötsamma som följer svensk lag
förordningar och som är plikttrogna
lilla Svea håller på att totalförstöras
men ni bara står där och svammlar
ljuger folk mitt upp i ansiktet
jag bär helig vrede över ert sätt
istället för att det ska blomma
vissnar det ut för vad dag som går





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-19 10:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP