Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enhet 5. språk .





när det faller

när

allt

faller

kan jag höra


Nornorna nynna

mycket stilla


utanför


Dalheimers hus




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 625 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2018-03-20 01:02



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Berörande

Tack!
2019-03-16

  Lottie Ålhed VIP
diktens formspråk intresserar mig
2018-06-18

  Sommarnattsljus
Alltså jag säger bara ... så himla vackert du skriver!
2018-04-26

    ej medlem längre
Uttrycksfullt med en fingertoppskänsla för det finkänsliga i livet
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP