Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig

Barn som skriker
Alla är dom drabbade
Vuxna lekar
Ingen tvekar
Utan att prata
Bara att hata
Blodiga kroppar
Krigen ingen som stoppar
Våra vapen blev ljusen
Avrättningar i tusen
Liken i långa rader
Demonstrations parader
Bomber över byar
Dubbelmoralen finner inga gränser
Fler och fler skott
Folk flyr för sina liv
Många ska sätta livet till
Är det vad Gud vill?




Fri vers av Lidde
Läst 211 gånger
Publicerad 2018-03-20 09:14



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Gud tycks inte vara närvarande när han behövs.
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde