Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


På väg!

 

 

Morgonljuset kommer tidigt.
Solen trädens toppar når.
Tyst och stilla dagen nalkas.
Fågelsång jag höra får.

Snön den smälter. Livet väntar
på att åter sätta fart.
Tänk när alla knoppar brister.
Måtte våren komma snart.

Våren, hör det ljuva ordet.
Våren, det ser hoppfullt ut.
Dagarna blir åter längre.
Vintertiden tagit slut.

Värme, grönska, bara fötter.
Åh, jag längtar, längtar ju.
Önskar, drömmer och så väntar,
vill att det ska vara nu!!!

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2018-03-20 12:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert skaldat om den analkade våren!
2018-05-16

  Lars Hedlin
vackert i väntan på....
2018-04-06

  Linda CH VIP
Härligt skrivet om längtan till våren vi alla känner efter en lång vinter.
2018-04-03

  aol
Du tände vårens låga i mitt bröst underbar dikt till våren med djup och rim inuti.
2018-04-02

  Palett
Fin text om längtan i vårens tid !
2018-03-24

    Ken Cassel
Fint vännen :-)

Kram på dig

Ken
2018-03-22

  Olof Lagerhorn VIP
Vårens ankomst i spirande tankar, ord och bilder.
2018-03-21

    ej medlem längre
Ja nu längtar vi nog alla efter vår och värme!

2018-03-21

  Eva Helene VIP
Vackert och förhoppningsfullt i ord och bild!
2018-03-21

    GG
Så skönt att det börjat töa, men nog längtar en otroligt efter "Värme, grönska, bara fötter."

Fint du skriver.
2018-03-21

  Anya VIP
Tycker om våren, som du fint målar upp. Den där väntan är så härlig. För mig fick det vara vår länge.
2018-03-21

  överlevaren VIP
Spirande ord, om en ljus och varm vår!
2018-03-21

  StinaJ VIP
Bra skaldat om våren och längtan efter den. Fint.
2018-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till en underbar och efterlängtad årstid!.
Härligt med ljusets återkomst, höra fåglarna kvitta och bygga bo.
2018-03-21

    ej medlem längre
Vårkänslor som ett lyckorus genom hela själen!
2018-03-20

  Thomas Widemark
Fint diktat om längtan till våren! Lite kallt nu men vårdagjämning idag och ljust riktigt länge!
2018-03-20

  Syrran77
Haha, härligt otåligt skriftat!
2018-03-20

    ej medlem längre
Vårkänslorna jublar när jag läser din text!
2018-03-20

  Niliboy
Vilken fin dikt om vår natur och väntan på riktig vår, denna sprudliga glädje behöver vi så väl!
2018-03-20

  Bibbi VIP
Upplyftande!
2018-03-20

  Feliaxel VIP
Våren är verkligen som en nystart
alla piggnar till och vädtet soligt och klart
2018-03-20

  Lena K Nilsson VIP
Ja, längtan är stor nu!
2018-03-20

  ULJO
Hörde att våren är försenad i år. Inte alls kul
2018-03-20

  morgonstjärna VIP
stor längtan här
inom oss alla vi bär

2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP