Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inräknas även såsom Mosaik # 6


Myra 3 : självstyrd armé

 

 

vår gör entré

trots minus tre

styr er armé

sig som system

 

upp genom jord

hörs intet ord

...flyr labyrint...

ryms myriad

djupfryst var rad

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-20 21:52



Bookmark and Share


  Anya VIP
Stackars myrorna om de redan vaknat. Eller förresten sover de eller håller de sig bara nere i jorden tills det blir vår? Detta måste jag utforska mer. :o)

Din dikt får mig att vakna till.
2018-03-21

  Nanna X
ser de lätt djupfrysta myrorna
marschera i sträng takt
som levande robotar
2018-03-21

  lodjuret/seglare VIP
Klurig text. Borde kunna göra sig som upphoven röst å myrstackarna.
2018-03-21

  Syrran77
Även myrorna behöver tålamod denna vår
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP