Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren är här (eller?)

En fruktansvärd Tiger har sammlat sina klor
För att bestiga en åsikt som sakta tar liv
Det börjar att kännas att våren är på gång
Men hur ska du sova när allting är flimmrigt?
Och hur ska vi kämpa mot det onda inom oss
Som sakta fördärvar allting som är friskt
Hur ska jag kunna gå till min fågel som väntar på mig
Hur ska vi kunna förlåta oss själva?
Vi vandrar och drömmer bort i 30 dagar
Och säljer biljetter för att få höra musik




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-22 12:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint skrivet
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP