Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grattis Sverige!


Till Nationen


han tänkte;

i ensamhet slåss vi stenstodslodräta

i folkdräktsfirande festligheter
trycker vi oss närmare den vid sidan om
trycker vi oss närmare en nation

med hattar på sned och glas hälsningslyfta i ångestsläpp
önskas allt gott till någon annan


han tänkte;

det är märkvärdigheterna som skiljer varandra
från normaliteterna som förenar




Fri vers av alfa VIP
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-06-06 00:55



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Sista stycket sitter där det ska, minsann!
2006-06-06

  sol
min dotter är mulatt
när hon var två köpte jag henne en "rasisttröja"
"born to be a viking"

jättekul - men från min sida...djupallvar..
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén