Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se framtiden eller minns det bra(men glöm det inte det dåliga)

Kanske är det bara vinden

Men jag tycker mig fortfarande höra ditt skratt ibland

Kanske bara en tanke

Om gamla dagar

Och nya




Fri vers av Vitsippa
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-06-05 18:08



Bookmark and Share


  aprilsolen
!
En av dina bästa hittills!! du får en femma:D
2006-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa