Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enastående ögonblicksupplevelser

Bilen rullade på i det oändliga landskapet
majestätiskt vackert och så storslaget
vatten forsade nerför de enorma bergen
djupa dalar grönskande mark tillsammans
med fjordarna som speglade sin fantastiska skönhet
vi stannade flera gånger för att absorbera
själen drack njöt naturens skapelse
enastående ögonblicksupplevelser
minns ett speciellt då vi satt på en höjd
då menar jag en höjd långt långt upp
och drack näskaffe ihop med frallor
mina fötter bar snörsandaler och
de vandrade på snöbekädd mark
kände mig så nära himmelen och
tänkte på hur små vi människobarn är
bergen runt omkring talade starkt
stora enorma jättar som tittade på lilla mig
bilen fortsatte på slingriga små vägar
mot nya äventyr nya upptäckter





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-24 10:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Rofyllt.
2018-03-24

    Sefarge VIP
Slingrande vackra rader
utav höjdeufori!
:}
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP