Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina läppar kysste mig ömt

Du höll i min hand och viskade
vackraste orden till mitt öra
jag älskar dig av hela mitt hjärta
om och om jag vill dig höra
tog dina armar runt min midja
dina läppar kysste mig ömt
där stod vi två och kramades
fina stunder jag inom gömt





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-24 11:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gudomligt vackert.
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP