Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är min egen konstnär skapar helt enkelt mitt

Målar mina konstverk med ord
mitt staffli blocket befinner sig lite överallt
ibland på skrivbordet ibland i mitt knä
på olika ställen där jag i stunden befinner mig
ofta vid strandens vackra idylliska plats
där älskar min penna skapa fram bilder
allt mina sinnen upplever ser hör känner
som horisontens ljus fågelvingarna i skyn
vågornas toner vindens sus solens strålar
sommarängens blommor trädkronornas dans
hästarna i hagen kossorna fåren kvittermusiken
stigen skogen tystnaden ensamhetens tid
djupa tankarnas brunn klättra ner och hämta upp
precis allt mellan himmel och jord skapas
konsten finns runtomkring hela tiden
livet inspirerar livet stimulerar pennan
min pensel som plötsligt kan börja måla
i olika nyanser paletter färgstarkaste tavlor
jag är min egen konstnär skapar helt enkelt mitt






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-25 11:25



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Tänk att vi rör oss mot skrivkrampernas
motkraft: sommarbetingelser.
Gillar att du till kvitterhetsmusik öser dina djupa tankars brunn.

Ska bli ett nöje att ta del av ditt fortsatta
skapande!
2018-03-25

  Bibbi VIP
Lycka till!
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP