Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra själar flöt ihop

Tiden ihop med dig
var livsbejakande fri
våra själar flöt ihop
du visste jag visste
vi hade en samhörighet
livet lät oss mötas
våra vägar korsades
mitt hjärta slog volter
ihop med ditt och vi
upplevde fina saker
som att bara få sova
på din trygga arm
ligga vid din sida
smaka dina läppar
din hud emot min
beröringar smekningar
längtans lust besvarad
jag glömmer inte dig
du glömmer inte mig





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-25 07:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vacker beskrivning.
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP