Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sent resturangbesök kan få orden att rinna


Spices

Jag sitter och väntar
Människornas röster blir till ett enda sorl en ström av ljud
Jag ser rakt fram i nonchalant väntan

Tickandet i bakgrunden blir till ett öronbedövande dån i mina öron
Luften är tjock av sötma och starka kryddor fyller mitt sinne

I eldens ljus ser jag dem plötsligt framför mig
De stora tavlorna
Dess slingrande vågiga oförståeliga mönster
Enorma tavlor som fyller allt runt om mig

Så groteskt
...eller vackert

Jag är het rummet är hett
Tickandet får mina fingrar att dansa
Tickandet dånar och jag dras in i de stora tavlorna

Det är trångt
Jag är trött och uppspelt

Tickandet dånar och slår mot mina trumhinnor
Svetten rinner längs min panna och kryddor bränner i min hals




Fri vers av sara-alice
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-06-05 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart