Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köttets lustar

Plockade violer
Kärlek i miljoner
Älskade blommor
Löv som faller
Oskuldsfulla frukter
Nattens timmar
En vacker kvinna

Köttets lustar
Heta blickar
Ett passionerat möte
Tätt intill ett sköte
Kyssar och smek
Svävar fram i nattens timma
Tid som står stilla




Fri vers av Lidde
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-26 06:50



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Sinnligt och vackert beskrivet.
2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde