Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sätter på hög musik

Jag har en konstig känsla som är svår att beskriva med ord
Jag tänker på min egen undergång och samtidigt tänker jag på frihet
Som om jag vill leva men glömmer bort att jag lever
Och hur jag älskar allt liv och hoppas på frid
Nu kommer jag koppla upp mig till en annan sida
Och besöka fågelkvitter i olika toner
Sen lagar jag min torsk och pasta
Med många olika kryddor
Det är nog dags att sätta på vinylen
Det är nog dags att damma av i köket




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-26 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP