Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikter utan titel skrivna under en workshop


Sju fågeldikter

Alla har sina skäl
Fåglar har sina skäl
Att av en liten dam
Stjäla hennes själ

***

Flinga vit
Vem är du?
En fågel
I färd att dö?
Många tankar
Kan man få
Av snö

***

Fågeln fångar friheten
Fastän friheten inte finns
Den fångas
Likväl

***

O, du lilla fågel
Flyg bara flyg
Så jag inte ångrar mig
Och fångar dig

***

Fritt fångar fågeln
Hösten vinter vår
Evigt i alla snår
Dess stämma går

***

Följ fågelns affirmationer
Du är du är du är
Lita på mig
Mina vingar - de bär

***

Med äpplena
Lite varstans
Med fågeln
Någon annanstans
Visste jag
Att ordning
Fanns




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-26 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP