Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjunkande skepp

Storm på öppet hav
Mycket pengar på trav
Vindar som leder åt fel håll
Du har tappat all kontroll
Fler tomma buteljer
Fler så kallade helger
Med skadade vingar
Hör du glasen klinga
Flyr från det vi alla känner till
Som om Gud vet vad du vill
Orden som håller dig på ytan
Sjunker längre ner i grytan
Allt är i spillror
För många viljor
Framtiden som var ljus
Långt från havets brus
Demonerna har dig i sitt grepp
Havets sjunkande skepp




Fri vers av Lidde
Läst 214 gånger
Publicerad 2018-03-28 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde