Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sylvian

David Sylvian!
Han är så bra!
Jag älskar hans musik!
Men är det här verkligen poesi?
Man får en viss känsla när man sätter på hans låtar
Det är melankoliskt men ändå hoppfullt
Det finns en viss fascination för andlighet men man har svårt att sätta foten på vad han egentligen tror på eller inte tror på
Det är ett levande väsen
Om att ge upp när det är svårt
Eller att kämpa vidare
Musiken ger iaf mig kraft
Och längtan att lyssna på mer med David Sylvian!




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-28 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP