Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar stillhetens brygga

Längtar stillhetens brygga
sitta ner på solvarma brädor
lyssna in livets befriande ljud
känna vindens mjuka smekningar
ljusets penseldrag över hud
dofta naturens parfymer
barfota med min älskade
kopp kaffe och bara vara





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-29 09:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Harmoni utom och inom!
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP