Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet ljuset strålar blomstring på väg

Morgonens rodnad har passerat
ljuset strålar från en klarblå himmel
stillhet råder människobarn vilar

Marken håller på att värmas upp
livet har vänt blad med nytt kapitel
rubriken innehåller förväntan hopp

Snart kommer den explodera i grönt
fyllas av allsköns färger paletter nyanser
själar kommer fröjdas njuta till fullo

Bakom fasaden under ytan gror nytt
krafter pressar sig igenom och ut
naturens blomstring är på väg!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-30 10:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Som det eviga livet hos den som kommer till tro.
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP