Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan

Alla tjatar,
tror ni vet

denna följetång
samma röster,
som gör mig vek

reser mig,
ni mig faller
tillbaka, ner

snälla låt mig
misslyckas, testa
det enda jag
er ber

ni ska få se
ert tjat
ska ej runt
mig mer klinga


ni ska få se
ni ska få se




Fri vers av Magnus VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2004-10-06 19:38



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
att se andra människor som källor till din egen utveckling, är en mycket klok och ödmjuk hållning.

2004-10-06

    Agneta VIP
Inte lätt att skaka av sig alla andras "tycken" men det går.. iaf till viss del. Att misslyckas är att lära sig leva... Bra fångat!
2004-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP