Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets pussel

Ett svart hål i mitt bröst
Hjälper inte med tröst
Inget kan det fylla
Lägger allt på en hylla
En bit är för alltid borta




Fri vers av Lidde
Läst 143 gånger
Publicerad 2018-03-30 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde