Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens blodröda färg lyste fram

Min mästare hängdes upp på ett kors
hans blod droppade ur hans sargade kropp
från hans huvud där törnekronan satt
ur hans händer fötter där spikar slagits in
kärlekens blodröda färg lyste fram
han dog uppstod av kärlek
kärleken är hans namn





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-30 15:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
han är vägen sanningen och livet
hoppet för mänsklighten.

fint
2018-03-31

  AKT VIP
En troende bekännelse inför påskens under.
2018-03-30

  Bibbi VIP
Berör på djupet.
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP