Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbad

Jag ser,hör
är inte blind
heller ej döv

krossad & förstörd
ord inom er,
inget av det
mig gör

låt mig håna
le, fyll mig
med gnistan,
det är för er
jag kommer
att be

titta,
så patetiskt

vilket frosseri,
låten på radion

låt mig håna

melodin
den är min

tom glädje
spirande hopp,
tungan avhugen
förevigt tystad
ingen vetande,
aldrig förstått

evigt skrik
ingen där,
ekot som dånar
vem bryr sig,
om populär
när kärlek
saknar finansiär

att leva
ensam, alltid tom
aldrig få lysa
och visa sig
i blom




Fri vers av Magnus VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2004-10-06 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP