Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen

Blick
kastar tro
mot mig,
likt den
vassaste klo

misshandlad kärlek,
chockad själ

plågandet slut

änglar tittar
tillsammans,
ett gemensamt
farväl

adjö
det är dags
dunsta, flyg
njut min vän,
följ mig till himlen
i smyg




Fri vers av Magnus VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2004-10-06 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP