Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den tiden kommer alltid


Min alltid min

Vill kyssa orden
Tillbaks till rosa
Beredd att offra allt
Älskad dotters vrede
Så sliter hon
Sig loss

Leda hem igen
Krama mjuk
Försvinnande vissnad
Är hjärtats tröst
Famlade borta

Väljer aldrig sida
Vad som helst
För en docka
I en liten röd kartong




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-03-31 14:46



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
väcker bilder,
Om en svår och stark
kärlek till ett vuxet barn
2020-07-19

  Nils-Robert
Melankolisk dikt om längtan tillbaka . Bra skrivet
2018-04-03

  SatansSon VIP
tycks handla om din längtan efter din dotters barndomsdagar. lite otydligt men den känns bra.
2018-03-31

    ej medlem längre
Barnet inom dig famnar barnet därute och dockan - vackra tankar och varma känslor. Älskar dina ord.
2018-03-31

    ej medlem längre
abstrakt men känslig.
2018-03-31

  AKT VIP
Inerligt och vemodigt.
2018-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP