Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påsk

Gula gardiner
Tuppar, kycklingar och praliner
Björkris och fjädrar
Påsken vi vädrar
Målade ägg i långa rader
På korset hänger Gud fader
Så någon ber en bön
Påskharen i ett hörn
Med ägg som är sköra
Vad allt detta nu har med religionen att göra




Fri vers av Lidde
Läst 176 gånger
Publicerad 2018-03-31 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde