Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påskdagen strålar av ljus!


Ljuset segrade över mörkret

Ljuset segrade över mörkret
döden förlorade slaget
livet vann stridens kamp

Kärleken strålade fram
folk häpnade över det oförklarliga
graven var tom, han levde

Genom vatten genom eld
genom alla svåraste hinder
leder han, kärlekens ljus!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-01 11:22



Bookmark and Share


  aol
Underbart hoppingivande skaldat,
2018-04-10

  Bibbi VIP
Underbara sanning.
2018-04-01

  morgonstjärna VIP
varde ljus och liv!

så fin text och bild
2018-04-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP